Go to content

Tijd voor vernieuwende, eenvoudige en nuttige diensten!

Ontdek er alles over

Services voor je medewerkers

Als bedrijf op zoek naar services op maat? Bij Ethias helpen we je graag je professionele projecten te realiseren! Ontdek onze innovatieve oplossingen om je werknemers dagelijks te beschermen en bij te staan.

Ontdek onze dienstencatalogus!

Ethias op het innovatieforum van EURESA

Ethias zal als één van de 16 aangesloten verzekeraars deelnemen aan het innovatieforum van Euresa dat dit jaar plaatsvindt van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 september 2022 op het hoofdkantoor van de MAIF-groep in Niort (Frankrijk), met als thema « Open insurance: hoe kunnen we onszelf vernieuwen en opnieuw uitvinden om open platformen te worden ».

Meer info

Innovatie stimuleren via veelbelovende partnerschappen

Innovatie zit Ethias in het bloed. Slimme diensten ontwikkelen en verbeteren om aan uw behoeften te voldoen, nu en in de toekomst, is onze missie.

Ethi’Hub is de incubator voor nieuwe ideeën van Ethias. Via cocreatie vinden we de middelen om ons te wagen aan innovatieve projecten die inspelen op reële behoeften.

Meer info
Vintage old light bulb glowing yellow on rough dark background s

Van post-it tot prototype en van test tot implementatie

Ethi’Hub is een open, flexibele en participatieve ruimte die kan bogen op de expertise van Ethias. De drijvende kracht achter dit lab voor cocreatie, experimenten, het versnellen en realiseren van projecten is het enthousiasme van de multidisciplinaire teams.

Word onze partner!

Ethi’Hub in cijfers

22
CONCRETE PROJECTEN
en heel veel nieuwe ideeën
3
ECOSYSTEMEN
(woning, mobiliteit, gezondheid) om de krachten te bundelen
21
PARTNERS
met elk hun eigen expertise om innovatie te stimuleren

De projecten

De entiteiten van de Ethias-groep