Go to content

Tijd voor vernieuwende, eenvoudige en nuttige diensten!

Ontdek er alles over

Flora by Ethias lanceert 100% digitale familiale verzekering

Naast de 100% digitale verzekering voor huurders en cohousers, brengt Flora by Ethias nu ook een familiale verzekering op maat van de jonge generatie. Zo verschilt de prijs in functie van de levenswijze van de verzekerden, of bijvoorbeeld wanneer er kinderen of honden in het huishouden wel of niet aanwezig zijn.

Meer info op Flora

Ethias lanceert UrbanData, een unieke tool om steden en gemeenten veiliger te maken

Beslissingsnemers van gemeenten of steden kunnen binnen hun eigen grondgebied zien welke schadegevallen er waar, wanneer en met welke frequentie voorkomen.

De kaart zal als een heat map alle gevaarlijke gebieden visueel voorstellen zodat men op basis van deze gegevens beslissingen kan nemen die zijn of haar gemeente veiliger maken.

Innovatie stimuleren via veelbelovende partnerschappen

Innovatie zit Ethias in het bloed. Slimme diensten ontwikkelen en verbeteren om aan uw behoeften te voldoen, nu en in de toekomst, is onze missie.

Ethi’Hub is de incubator voor nieuwe ideeën van Ethias. Via cocreatie vinden we de middelen om ons te wagen aan innovatieve projecten die inspelen op reële behoeften.

Meer info
Vintage old light bulb glowing yellow on rough dark background s

Van post-it tot prototype en van test tot implementatie

Ethi’Hub is een open, flexibele en participatieve ruimte die kan bogen op de expertise van Ethias. De drijvende kracht achter dit lab voor cocreatie, experimenten, het versnellen en realiseren van projecten is het enthousiasme van de multidisciplinaire teams.

Word onze partner!

Ethi’Hub in cijfers

22
CONCRETE PROJECTEN
en heel veel nieuwe ideeën
3
ECOSYSTEMEN
(woning, mobiliteit, gezondheid) om de krachten te bundelen
21
PARTNERS
met elk hun eigen expertise om innovatie te stimuleren

De projecten

De entiteiten van de Ethias-groep