Go to content

Abi

Gezondheid
De snelle en veilige dienst om via sms advies van een arts te bekomen.
Getest, niet uitgerold

De uitdaging

Soms weten we niet zeker of een doktersafspraak nodig is of hebben we enkel behoefte aan een eerste medisch advies, willen we meer te weten komen over bepaalde symptomen of zoeken we algemene info. Het internet is vaak onze bron van informatie, maar de adviezen die we daar voorgeschoteld krijgen zijn ongecontroleerd en daarom niet altijd betrouwbaar of duidelijk.

Zonder Abi, zou ik waarschijnlijk nog verschillende weken gewacht hebben om mijn dokter te zien. Dankzij Abi, kon ik eerder met de behandeling beginnen! Olivier Burton, Strategy, Innovation & Partnerships, Ethias

Meteen betrouwbaar medisch advies via sms dankzij Abi

De oplossing

Vergeet het internet als bron van antwoorden voor medische vragen. Met Abi is het eenvoudig om rechtstreeks in contact te komen met een arts voor algemene medische informatie. Nadat men een sms heeft verstuurd, zal Abi zal de vraag analyseren en de aanvrager in contact brengen met de meest geschikte arts. Men kan met deze dokter blijven praten tot alle vragen beantwoord zijn. Het voordeel van Abi is dat de service 24/7 beschikbaar is en een heel snelle responstijd kent (70% van de antwoorden worden gegeven binnen 15 minuten).

Men kan zoveel vragen stellen als gewenst, Abi zal elke keer doorverwijzen naar de dokter die het beste antwoord kan bieden.

Abi is 

  • Snel
  • Beveiligd
  • Betrouwbaar

& het werkt doodeenvoudig 

  • Men schrijft zich in
  • & sms’t “Hi Abi” telkens hij een vraag heeft

Abi beschikt over een netwerk van erkende, Belgische artsen waaraan men symptomen kan beschrijven of een vraag kan stellen in een berichtje.

Wat men kan vragen? 

✔ Algemene informatie over gezondheid (“Wat zou ik doen als …?”)

✔ Symptomen checken (“Ik heb rode plekjes op mijn huid, wat zou u me aanraden om te doen?”)

✔ Advies over een behandeling (“Ik las op internet dat … . Wat is uw mening?”)

✔ Interpretatie van resultaten (bijvoorbeeld over de resultaten van een bloedanalyse)

Maak snel kennis met Abi!

De oplossing is getest maar wordt op dit moment niet uitgerold