Go to content

App4you

Gezondheid

App4you brengt vrijwilligers en zij die behoefte hebben aan een helpende hand samen

De uitdaging

Naar aanleiding van de coronacrisis toonden heel wat mensen zich van hun solidairste kant. De juiste persoon op het juiste moment vinden was echter niet altijd zo vanzelfsprekend. Daarom is App4you in het leven geroepen: zodat vrijwilligers en mensen die nood hebben aan een beetje hulp elkaar direct en veilig kunnen ontmoeten.

App4you is anders dan anderen doordat we elke nieuwe registratie nagaan. Daarnaast genieten vrijwilligers een gratis verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Lichamelijke Ongevallen bij Ethias. Manon Filon, Digital Information & Transformation Consultant, NRB

De oplossing

Vrijwilligers, laat van jullie horen! Hebt u nood aan een extra paar handen? Plaats dan ook een zoekertje via App4you!

Zoekt u iemand om boodschappen voor u te doen? Of kan u wel wat gezelschap gebruiken tijdens uw wandelingen? Bent u ziek en hebt u gewoon even iemand nodig die een brief voor u post? Als u op zoek bent naar die ene persoon die voor u een wereld van verschil zou kunnen betekenen, dan wacht die wellicht op u op het gratis platform App4you! Ook als u graag vrijwilligerswerk wilt doen, maar nog niet de juiste organisatie bent tegengekomen, is App4you vast interessant. U bepaalt zelf wat u wilt doen, hoe vaak, wanneer en waar … via deze veilige website. 

  • Het platform is 100% gratis en erg gebruiksvriendelijk. 
  • In enkele klikken maakt u uw account aan. Daarna kan u makkelijk een dienst aanvragen of aanbieden. 
  • Beveiligd platform. Omdat registreren en inloggen via Itsme gebeurt, bent u er zeker van dat uw contacten betrouwbaar zijn. Itsme is niet alleen veilig, maar ook snel en toegankelijk. 

App4you brengt vragers en aanbieders vervolgens virtueel samen. Dan is het enkel nog aan jullie om alles praktisch in beweging te zetten. 

Iets voor iemand betekenen kan soms toch in de kleine dingen zitten, niet?