Go to content

Assist On Demand

Mobiliteit

Assist On Demand is een digitaal platform waar gebruikers die geen Assistance-verzekering hebben toch een beroep kunnen doen op een pech- of takeldienst in België voor hun auto of motor met nummerplaat.

De uitdaging

Mensen zonder pechbijstand bellen toch vaak naar de dienst Ethias Assistance om hulp (3.000 oproepen per jaar). Indien ze niet gedekt zijn, moet de interventie worden geweigerd, wat frustrerend is voor zowel de klant als de operatoren die de persoon met problemen niet kunnen helpen.

Met Assist On Demand laat Ethias niemand langs de kant van de weg staan! Charline BOZET, Innovation Manager / Mobiliteit

De oplossing

Blijf niet staan met autopech!

Ethias ontwikkelde in samenwerking met IMA Benelux Assist On Demand, een digitaal platform waar gebruikers die geen Assistance-verzekering hebben toch een beroep kunnen doen op een pech- of takeldienst in België voor hun auto of motor met nummerplaat.

Momenteel is deze dienst beschikbaar voor Ethias-klanten die niet gedekt zijn door een bijstandsverzekering. De activering gebeurt rechtstreeks via sms, na een eerste contact met de betrokken diensten.

Dankzij deze innovatieve dienst blijft niemand langs de kant van de weg staan.

Hebt u er niet aan gedacht om pechbijstand te nemen? Ethias biedt u toch de mogelijkheid om gebruik te maken van haar diensten!