Go to content

Care4you

Gezondheid

Op Care4you kunnen dokters en hun patiënten elkaar veilig, virtueel ontmoeten. Zo wordt gezondheidszorg een stuk toegankelijker. 

De uitdaging

De wereldwijde pandemie die ontstond in 2019 zorgde ervoor dat een dokter in zijn of haar praktijk raadplegen minder evident was. Maar er zijn meerdere redenen waarom een huisartsbezoek bij voorkeur digitaal verloopt. Een patiënt die slecht ter been is, niet over het nodige vervoer beschikt of zich om eender welke reden comfortabeler voelt bij een virtueel bezoek, kan een zorgprofessional zelf uitnodigen voor een afspraak via Care4you. Ook als zorgverlener geniet men bij een digitale afspraak van heel wat voordelen, zoals de tijdswinst die teleconsultaties met zich meebrengen.

Homme devant une fenêtre en haut d'un immeuble

De oplossing

Online uw dokter raadplegen gebeurt het veiligst via Care4you

Het platform Care4you staat gratis ter beschikking van zorgprofessionals die een online raadpleging willen inplannen. Via videoconferentie kan deze afspraken maken en teleconsultaties houden met de patiënt.

Het platform is uiterst veilig dankzij de itsme-identificatie. De identificatie van de medisch beoefenaar wordt ook gecontroleerd op basis van de RIZIV-gegevens. Alle uitwisselingen tijdens de teleconsultaties worden versleuteld en alle streams zijn GDPR-compliant. De gebruiker (noch de zorgverlener, noch de patiënt) hoeft trouwens een applicatie te downloaden. Gewoon surfen naar de website van Care4you en men kan van start gaan! Deze is toegankelijk via smartphone, tablet en computer. Care4you is bovendien beschikbaar in het Nederlands, Frans en Duits. Snel, eenvoudig, veilig en toegankelijk dus. Een betrouwbare manier om een dokter te raadplegen, ongeacht de omstandigheden!