Go to content

Jeasy

Mobiliteit
Jeasy is een 100% Belgische app waarmee gebruikers hun mobiliteit kunnen organiseren. De app geeft een volledig overzicht van de beschikbare mobiliteitsoplossingen en van de beste opties voor hun reizen.
Getest, niet uitgerold

De uitdaging

Tegenwoordig willen steeds meer mensen de milieu-impact van hun verplaatsingen beperken en de stap zetten naar een groenere mobiliteit.

Door het ruime aanbod aan vervoermiddelen, weet de consument niet altijd hoe hij ze optimaal kan combineren.

Jeasy stippelt slimme gecombineerde trajecten uit dankzij een op de markt uniek algoritme. Sébastien Curnel, CEO Jeasy

De oplossing

Jeasy helpt u met de organisatie van uw multimodale mobiliteit

Jeasy is een 100% Belgische applicatie waarmee gebruikers hun mobiliteit kunnen organiseren. De app geeft een volledig overzicht van de beschikbare mobiliteitsoplossingen en van de beste opties voor hun reizen.

Jeasy voert ook mobiliteitsaudits uit bij bedrijven en biedt leasingoplossingen aan voor elektrische fietsen, vouwfietsen, e-scooters enz.

In samenwerking met Jeasy maakt Ethias deze persoonlijke stedelijke mobiliteitsassistent op zijn website beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een groenere, intermodale mobiliteit.

Dankzij een algoritme dat uniek is op de markt, combineert Jeasy de beste opties om het optimale traject op maat van de gebruiker uit te stippelen.

Jeasy helpt gebruikers hun bestemming vlot te bereiken en vereenvoudigt de manier waarop ze zich verplaatsen door gedeeld en openbaar vervoer in hun stad te combineren. Dat alles op één enkel gratis en intuïtief platform.

Met Jeasy stelt de gebruiker zijn eigen traject samen. Het maakt zijn leven gemakkelijker, dankzij een duidelijk beeld van de beschikbare vervoermiddelen (auto’s, scooters en deelfietsen, openbaar vervoer enz.) en de beste manier om ze te combineren.

Jeasy is ook rechtstreeks toegankelijk voor onze verzekerden via onze toepassing Ethias Mobility & More.

De oplossing is getest maar wordt op dit moment niet uitgerold